Skip to content

Diensten

Wij staan voor u klaar

Een nieuw bedrijf met veel ervaring: dat is Steenhouwerij Miali. De tijd nemen voor klanten, ruimte geven voor emoties, hen met raad en daad terzijde staan; daar halen wij elke dag voldoening uit. Het aanbieden van grafmonumenten is een beroep waarbij inlevingsvermogen en aanvoelen wat een klant wil van het grootste belang zijn.

Wij zijn er voor onze klanten, nemen hen alle zorgen uit handen. Het enige wat u hoef te doen is het uitkiezen. En ook daarin adviseren wij. Dat adviseren gebeurt op basis van vele jaren ervaring.

Onze diensten

Nieuw

Wij leveren nieuwe grafmonumenten. Vanwege onze directe contacten met de leverancier van het natuursteen, kunnen wij snel leveren. U heeft alle vrijheid in het kiezen van het model, de soort steen en de inscriptie. Wij leveren volledig maatwerk, zodat u precies krijgt wat u wilt hebben. Wij geven u ook graag advies om tot een goede keuze te komen.

Bijwerken

Het bijwerken van bestaande grafmonumenten wordt bij ons met de grootste zorg gedaan. Bijvoorbeeld het zandstralen van een tweede naam op een bestaand monument van een familiegraf. Elk type steen kunnen wij bijwerken in de reeds bestaande stijl. Op die manier bent u verzekerd van een netjes en mooi bijgewerkt eindresultaat.

Renovatie

Na verloop van tijd kan het zijn dat het grafmonument van uw dierbare er niet meer mooi uitziet. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het renoveren van bestaande grafmonumenten. Met de grootste zorg werken wij bestaande grafmonumenten bij, zodat deze er weer als nieuw uitzien. U heeft altijd de mogelijkheid om vrijblijvend ons advies te vragen over de renovatie van een bestaand monument!

Wilt u liever even bellen?

Wij zijn direct bereikbaar op 0183 - 216 315 ..

..of laat een terugbelverzoek achter.

We bellen u zo snel mogelijk terug.