Skip to content

Assortiment

Introductie in ons assortiment

Gedenktekens staan symbool voor de blijvende herinnering aan uw dierbare. De betrokken medewerkers van Miali gedenkmonumenten & steenhouwerij staan klaar om u daarbij te helpen. Onze webshop geeft u de mogelijkheid om in alle rust de tijd te nemen om een passend monument uit te kiezen. Dit is de plek waar verlies waardevol wordt. Een breed assortiment aan modellen en aanverwante accessoires geeft u de kans om te kunnen oriënteren. Uw wensen en behoefte werken wij uit tot een passend ontwerp. Om vervolgens het monument met zorgvuldigheid en oog voor detail te vervaardigen in onze werkplaats en te plaatsen op de begraafplaats.

Persoonlijk advies?

U kunt ons direct bereiken op 0183-216315

Onze collectie

Accessoires

Een accessoire is een extra toevoeging die een herinnering aan persoon tot leven wekt. Losse elementen zoals bronzen ornamenten, vazen of lantaarntjes kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan een monument.  Daarnaast bieden wij ook producten aan op zowel de accessoires als het monument te onderhouden.

Algemene monumenten

Een kleinere vorm van hele monumenten. Deze worden geplaatst op graven waar een beperkte maatvoering toegestaan is. Ons aanbod hierin is erg divers. Algemene monumenten kunnen kleinere versies zijn van de hele monumenten, maar bestaan vaak uit een liggend element op een zogenaamde lessenaar of roefrand.

Hele monumenten

Gedenkteken (grafstenen) komen in allerlei soorten en maten voor. Bekijk onze uitgebreide collectie. Zowel eenvoud en rust als expressieve en unieke modellen. Monumenten bestaan van oudsher uit natuursteen, maar wij bieden ook meer eigentijdse materialen aan. Denk bijvoorbeeld aan Cortenstaal, RVS en lasergravures.

Steenonderhoud

Monumenten van natuursteen zijn gevoelig voor weersinvloeden. Het is dus van belang uw monument goed te onderhouden. Daarom bieden wij een lijn met kwalitatieve onderhoudsproducten aan. Door monumenten goed te verzorgen met onze onderhoudsproducten, zorgt u ervoor dat het momument er als nieuw uit blijft zien.

Bezoek onze showroom

Wij staan voor u klaar met koffie en advies. Wij hebben diverse modellen opgesteld om u te helpen bij het maken van een keuze.